top of page

Workshop over stress

In de workshop "Inzicht in stress" leer ik scholieren en studenten bewust worden van stress. Dat is namelijk de eerste stap om daadwerkelijk gedrag te kunnen veranderen. 

In de workshop gaan we met elkaar in gesprek en beantwoorden we de volgende vragen: 

  • Wat is stress?

  • Hoe herken je stress bij jezelf?

  • Hoe kun jij omgaan met stress?

Interactief 

De workshop is altijd interactief. Er is ruimte om eigen ervaringen te delen, omdat je ook heel veel van elkaars verhalen kunt leren. 

Persoonlijk

Ik geef de workshop het liefst in niet al te grote groepen, zodat er voor iedereen voldoende aandacht is. Maar in overleg kan de workshop uiteraard aangepast worden. 

Resultaatgericht

Na de workshop zijn mensen zich bewuster van stress, hebben ze meer inzicht gekregen in hun eigen gedrag en handvatten gekregen hoe op een andere manier om te gaan met stress.  

Aan de slag?

Is dit wat voor jullie leerlingen of studenten? Dan hoor ik graag van je! 

2aa2c3b4-c08e-4cdd-af38-f15496df3c04.JPG
hoe merk je dat je stress hebt - alleen de antwoorden.png

Wat anderen zeggen over de workshop

Docent Da Vinci

De studenten van beide klassen vonden je gastles leerzaam en leuk. Sommige hebben daarna ook hulp gevraagd in de vorm van huiswerkbegeleiding, dus je boodschap is denk ik goed overgekomen. 

Elzelien - docent Da Vinci

Eline heeft meerdere workshops over omgaan met stress aan onze eindejaars studenten gegeven. Het was een workshop die goed aansloot bij niveau en belevingswereld en op leuke interactieve wijze. Het is fijn samenwerken met Eline, komt afspraken na, staat open voor feedback en heeft een mooie bijdrage geleverd aan het leerproces en reflectie van mbo studenten.

Esther - Student Zorg

Leuk dat we interactief mee mochten doen. Laat ook mensen ervaringen delen. Je vertelt leuk, interessant en duidelijk. 

bottom of page