top of page

theater

Zingen en toneelspelen. Ja, wat als je dat heel graag doet én je daar heel veel energie van krijgt? Dan wil je dat natuurlijk veel vaker doen. ... En als dan blijkt dat het schrijven van een eigen tekst een heel fijne manier is om dingen te verwerken. Dan heb je twee vliegen in één klap.

Optreden in de tuin

Tijdens het tuinfestival Gluren bij de Buren heb ik mijn eigen verhaal verteld. Dit heb ik gecombineerd met liedjes. Bestaande melodieën waar ik een nieuwe tekst voor heb geschreven. 

 

Theaterfestival

Inmiddels heb ik nog meer teksten geschreven, want er zijn zoveel onderwerpen waar ik het over wil hebben. En ik heb nu ook een heel eigen lied gemaakt. Tijdens het StukGoed Festival in Theater 't Kapelletje heb ik dit gespeeld (zie foto hiernaast). 

Ik geniet ervan om te spelen en te zingen. Om mijn verhaal ook op die manier te kunnen vertellen. Met een flinke doses zelfspot. 

Ik kan wel zeggen dat dat naar meer smaakt. Het was zo leuk om te doen, dat ik bezig ben met een eigen voorstelling. Want hoe mooi als je zo aandacht kunt vragen voor dit onderwerp.  

Enthousiasteling nodig?

Wil je meer leren over 'uit je hoofd' komen, stress, piekeren en hooggevoeligheid? En lijkt het je leuk als dat gecombineerd wordt met toneel en muziek? Dan hoor ik graag van je, zodat we jouw wensen kunnen bespreken.

Bekijk ook de video van Gluren bij de Buren

DSC_0793_edited.jpg

Foto: Naomi Stekelenburg

Ik probeer te voelen, maar denk veel meer.
Wat heb ik verkeerd gedaan, vraag ik keer op keer. 

WhatsApp Image 2022-07-03 at 6.12_edited.jpg
WhatsApp Image 2022-07-03 at 6.12.34 PM (1).jpeg
bottom of page