top of page

1-op-1 sessie

Behoefte aan wat meer persoonlijke aandacht? Kies dan voor de stress quick scan. 

Stress quick scan

Tijdens de stress quick scan kijken wij in een uur tijd naar de volgende onderwerpen:

Waar krijg jij stress van?

Hoe herken je dit?

Hoe ga jij daar mee om?

Inzicht

Deze vragen helpen om inzicht te krijgen in je eigen gedrag om vervolgens samen te kijken waar je tegenaan loopt en te kijken wat jij zelf daar in kunt veranderen. 

Meer rust

Het doel van de scan is om jou bewust te maken van je gedrag en je in beweging te zetten, zodat jij weer meer ruimte en rust ervaart in je werk- en privéleven. 

Nieuwe inzichten

Na dit uur ga jij naar huis met nieuwe inzichten en praktische en toepasbare tips die ik je vooral zélf laat bedenken.

Er geldt een uurtarief van 80 euro.

Meer weten? Of wil je kennismaken? 

Of bel meteen voor een afspraak:
06-12757311.

In gesprek 1 online.jpg

Wat anderen zeggen
 
Eline heeft bij mij een Stress Quick Scan uitgevoerd. Alhoewel ik bekend ben met stress en burnout en hulpverlening, wist ze toch heel snel de vinger op de zere plek te leggen. Met een paar oefeningen die ik ook thuis kan herhalen, maakte ze me nog meer bewust van mijn aandachtspunten en m’n valkuilen. Bovendien vertelt ze je niet wat je moét doen, maar laat jou zelf de inzichten krijgen.

Eline is een fijn en toegankelijk mens waar ik me snel bij op m’n gemak voelde. Wat mij betreft een vereiste als je met deze vraagstukken hulp zoekt.
Dankjewel voor je inzichten!

Joke

Wat anderen zeggen

 Wat ik positief/fijn vond is dat Eline ook deelt uit eigen ervaring waardoor je wat sneller kunt levelen met elkaar. En je sneller op je gemak bent om dingen te delen.

Eline heeft bepaalde opmerkingen gemaak
t die mij aan het denken hebben gezet (zoals; wanneer is het dan wél het goede moment om iets te gaan doen of is het misschien beter om soms gewoon stappen te gaan maken ook al zijn ze klein).

Daarnaast heeft Eline nog een aantal tips voor mij opgeschreven, zodat ik dit zelf nog kon opzoeken.  Zo heb je ook nog iets om na het gesprek mee aan de slag te gaan.

Lisanne

bottom of page