top of page

Nieuwsbrief september: reacties op mijn E-book en workshop

Zoals beloofd ga ik in deze nieuwsbrief een paar reacties op mijn E-book met je delen. Ken je die uitspraak: wij van wc-eend, raden wc-eend aan? Het is een soort grapje om aan te geven dat het niet zo geloofwaardig is als je je eigen product aanprijst. Daarom laat ik dat graag aan anderen over.

Iedereen is anders

Ik heb een paar mooie reacties gehad. Dankjewel daarvoor! Heel leuk om te lezen dat iedereen er weer iets anders uithaalt. En dat is precies waarom ik zoveel verschillende dingen in het E-book heb genoemd. Want voor iedereen werkt er weer wat anders. Ik word heel blij als ik dit soort reacties lees. Heel leuk! Maar ik daag je vooral uit om zelf je oordeel te vellen. Reacties zijn nog steeds welkom, dus ik hoor graag van je ;-).


Workshop gegeven!

Op de laatste woensdag van augustus gaf ik mijn workshop 'Uit Je Hoofd' aan de Dordtse Helden, dat is een vrijwilligersorganisatie voor jongeren. Ontzettend leuk om te doen! Tien enthousiaste deelnemers die ik op een interactieve manier meer heb geleerd over stress en ontspannen. We hebben mooie ervaringen met elkaar gedeeld en ik ging zelf weer vol inspiratie naar huis. Meer foto's zien of reacties lezen? Die vind je op Facebook en Instagram. Daar zie je ook waarom ik van de week om 6:00 uur de wekker heb gezet ;-).
Fijne dag!

Eline


bottom of page