top of page

Nieuwsbrief oktober: Ja, leuk nieuws ik ga ...

Dat is een tijd geleden ... Hoe gaat het met je? Ik ben met zoveel verschillende dingen tegelijkertijd bezig dat de tijd voorbij vliegt. Ineens was het al weer herfst. Vallen de blaadjes van de bomen en wordt het weer tijd voor knusse plaids en gezellige kaarsjes.


Aankondiging

Ik ga trouwens iets heel leuks doen. En ik sta te trappelen om het allereerst met jou, mijn nieuwsbrieflezer, te delen. ... Maar eerst neem ik je nog heel even mee in de afgelopen maanden (als je echt niet kan wachten ... scroll dan alvast door naar onderen ;-)).


Aan de slag met mezelf

Ik ben gestart met groepstherapie. Voor mezelf. Nog een keer aan de slag met mijn eigen onzekerheid. Ik moest daar wel even een drempel voor over, als ik heel eerlijk ben. Want nog een keer ... pfff hoe vaak ga ik dat nog doen. Maar inmiddels geloof ik dat het mij veel gaat opleveren.


Er door heen

Dat er stukjes zijn waar ik nu weer meer ruimte voor heb. Waar ik nog doorheen mag ... zelfs als dat helemaal niet is wat ik wil. Door mijn perfectionisme en faalangst ga ik toch soms nog nét iets teveel dingen uit de weg. En daar ga ik de komende maanden mee aan de slag.


Inzichten voor mezelf

Ik deel dit trouwens heel bewust. Voor mezelf. Want erover praten helpt. Maar ook voor een ander. Die misschien in hetzelfde schuitje zit ... of nog twijfelt. Ik geloof écht dat als we onze moeilijke dingen meer met elkaar delen, deze dingen minder moeilijk worden. Maar dat heeft ook wel lang geduurd voor ik dat zo zag hoor.


Tijd voor leuke dingen

Daarnaast heb ik gelukkig naast een vol hoofd ook nog wat tijd voor leuke dingen. Misschien weet je nog wel dat ik van de zomer wandelingen organiseerden? Daar is een heel leuke opdracht uit gekomen.


Aan de wandel

Ik organiseer wandelingen namens het Ouderplatform Zuid-Holland-Zuid om ouders met een kind met een psychische kwetsbaarheid een beetje ontspanning te kunnen geven. Enorm leuk! Deelnemers kunnen gratis meewandelen en er zijn verschillende wandelingen in de Drechtsteden. Ik leer heel mooie mensen kennen en ben zelf ook lekker buiten.


Nieuwe dingen

Samen met een collega ondernemer hebben we een informatiemarkt georganiseerd (voor het eerst van mijn leven) met verschillende ondernemers over werkgeluk. De opkomst was nog niet helemaal wat we gehoopt hadden, maar de contacten met de ondernemers onderling zijn ook enorm waardevol. En het is een goede oefening in: hé dit is ook oké. Het hoeft niet altijd een 10 te zijn. Herkenbaar ... voor iemand?


Mijn spannende nieuws

En tot slot. Tromgeroffel ... Daar komt die dan.


Ik ben heel enthousiast, flink zenuwachtig (we zullen het gezonde zenuwen noemen), maar vooral zo blij dat ik iets heel cools ga doen. Iets waar ik stiekem van droom ...


Eigen voorstelling

Ik ga op vrijdag 12 januari mijn voorstelling 'Vooruit' spelen in het theater van de Oude School op Dubbeldam! Dubbele voorstelling

Met dank aan mijn lieve vriend, die mij een liefdevol zetje heeft gegeven, hebben we een dubbele voorstelling georganiseerd. Ik speel ongeveer 30 minuten mijn eigen verhaal met zelfgeschreven liedjes en daarnaast speelt ook Dennis die avond zijn monoloog over vooroordelen, jezelf kunnen zijn en kwetsbaarheid.

Helemaal echt

Na een aantal huiskamerfestivals is het nu tijd voor het echte werk. En extra leuk: in deze zaal heb ik ongeveer 10 jaar geleden meegedaan aan een musical. Dus het is voor mij bekend terrein.


Wel voor het allereerst dat ik echt mijn verhaal vertel. En dat vind ik zo tof!


Kaartverkoop

Vanaf aanstaande woensdag, 1 november, kun je online voor 10 euro een kaartje kopen. Als je van theater houdt waar echte verhalen en echte mensen centraal staan, dan kan ik je dit zeker aanraden ;-).


Ik heb geen idee hoe snel de kaartjes verkocht worden, er kunnen 80 mensen in de zaal, maar er geldt wel op=op.


Hoop je te zien in het theater!


Fijne dag!


Eline

bottom of page