top of page

Nieuwsbrief december: over jezelf motiveren en doen wat je echt wil

Jeetje wat was dat gaaf ... Ik heb woensdagavond in Tilburg mijn try-out gespeeld van de voorstelling die ik in januari ga spelen! Na weken van repeteren en teksten uit mijn hoofd leren nu met een publiek erbij.


Geraakt

Ongeveer 20 enthousiaste mensen kwamen naar ons kijken. Soms waren ze ontroerd, moesten ze hard lachen of zag ik mensen knikken wanneer ze stukken herkenden van mijn verhaal of Dennis.


Eigen verhaal

Allebei ons eigen verhaal verteld. En dat allebei op onze eigen manier. Ik heb er van genoten! En het publiek ook, want een deel was zo enthousiast dat ze in januari weer willen komen kijken. Een heel mooi compliment!


En door

En ik weet niet of je dit gevoel herkent. Maar na zo'n succeservaring, en dat hoeft niet persé op een podium te zijn, dan krijg ik vleugels. Dan zie ik het helemaal zitten. Dan gaan we dit nog veel vaker doen. Op andere plekken. En dan droom ik groot.


Twijfels

Op andere momenten, meestal een paar dagen later, verandert dat gevoel weer in 'is dit wel een goed idee', 'was dit niet gewoon geluk hebben' .... en ga zo maar door.


Schrijf het op!

En dus eigenlijk vooral voor mezelf én om jou te inspireren. Schrijf die succesverhalen op. Schrijf de reacties op. Het gevoel dat door je heen ging toen iets lukte. Toen je enthousiast was. Want als het dan even minder gaat, kun je die tekst er weer bijpakken. En kun je jezelf weer motiveren.


Fans

Oh en als je mooie dromen hebt, verzamel dan ook wat cheerleaders om je heen. Mensen die vanaf het eerste moment in je geloven en dat ook blijven doen, vooral als jij dat zelf even niet kan.


Dus speciaal voor mezelf schrijf ik nog even het volgende op, zodat jullie mij hier aan kunnen herinneren ;-).


Belofte

Ik wil door met theater. Links of rechtsom. In kleine zalen of grote. Deze voorstelling wil ik véél vaker spelen. Omdat het mensen raakt. Omdat ik mijn eigen verhaal nu op een positieve manier kan inzetten. En omdat ik hier zoveel energie van krijg.

Zo, dan staat het nu zwart op wit.


Kom je kijken?

Ja dan kan ik eigenljk alleen nog maar zeggen dat als je van theater houdt én van verhalen over anders zijn, over onzeker zijn, over jezelf zijn. Dan zou ik je aanraden om nog snel een kaartje te kopen voor 12 januari, want meer dan de helft van de zaal is al gevuld ;-).

Hoop je te zien in het theater!

En aangezien het al weer december is, wens ik je alvast warme & fijne feestdagen!


Eline


bottom of page