top of page

Nieuwsbrief augustus: ga je mee wandelen?

Hoe is het met jou? Ben je lekker van je vakantie aan het genieten? Nog even aan het doorbuffelen? Of probeer je het een beetje te combineren? Werken en toch wat extra vrije dagen pakken?


Werken en vakantie

Nou dat laatste dat doe ik dus. Ik plan netwerkgesprekken op het terras, pak lekker de fiets naar een afspraak (tussen die heerlijke Nederlandse buien door, lang leve mijn regenjas) en combineer dit met wat extra dagjes weg.


Iets nieuws

Daarnaast probeer ik deze zomer iets nieuws uit wat ook heel goed past in de categorieën 'ontspanning zoeken', 'buiten zijn', 'bewust bewegen'. En dat zijn Uit Je Hoofd wandelingen.


Bewust wandelen

We wandelen met een groep ongeveer een uurtje, waarbij de nadruk vooral ligt op bewust wandelen en goed om je heen kijken. Ik kies daar dan ook bewust een groene omgeving voor uit, omdat je daar nog beter tot rust komt.


Minder praten

Tijdens het wandelen hoeft het niet stil te zijn, maar is het wel de bedoeling dat je niet een uur lang aan het kletsen bent, want dan zit je namelijk nog steeds in je hoofd ;-).


Ga je mee?

Afgelopen week zijn de eerste wandelingen geweest en dat vond ik gelukkig niet alleen zelf leuk. Ik deel graag een paar reacties met je én nodig je uiteraard van harte uit om een keer mee te doen.


"Ik ben een ervaren wandelaar, maar dit was zo leuk en weer even een andere dimensie. Een dikke tip dus".


"Ik ga 's avonds wel eens wandelen, maar nooit in zo'n groene omgeving. Dat zou ik niet zo snel in mijn eentje doen".


"Was heel fijn om eens met volle aandacht en mindful hier te wandelen".

Meld je even bij mij aan als je mee wilt wandelen. Is Dordrecht iets te ver weg voor je?). Laat mij dan gerust weten waar ik ook zo'n Uit Je Hoofd wandeling mag komen organiseren.


Fijne dag!


Eline

PS De eerste keer kun je gratis meewandelen. Daarna kun je een strippenkaart voor 5 of 10 keer kopen.

bottom of page