top of page

Nieuwsbrief juli: mijn gratis E-book is af!


Deze nieuwsbrief is iets later dan ik gepland had, ik heb gewoon een maand overgeslagen, maar ik heb een goede reden ... Mijn gratis E-book is af! En dat wil ik natuurlijk allereerst heel graag met jou delen.


Laatste check

In de vorige nieuwsbrief vroeg ik om een proeflezer (bedankt Annemieke voor je reactie!). En dankzij een aantal lieve familieleden heb ik nog een paar goede tips gekregen en de laatste typfoutjes eruit gehaald. Afgelopen week de laatste check-check dubbelcheck en nu staat het E-book online!


Kritisch stemmetje

Tijdens het schrijven kwam er af en toe nog wel een kritisch stemmetje op bezoek, maar nu het af is ben ik toch vooral trots. En natuurlijk razend benieuwd naar wat jij er van vindt! Dus laat mij dat vooral weten ;-).

Bekijk mijn E-bookDeel 'm gerust met anderen. Of laat ze het E-book zelf gratis aanvragen via mijn website. Vakantie en mijn eigen mini-voorstelling

In de tussentijd ben ik ook nog een weekje op vakantie geweest (kamperen met mijn vriend met een tent, erg leuk) én was ik heel druk met het huiskamerfestival of eigenlijk tuinfestival 'Gluren bij de Buren'. Bij mij in Dordrecht heb ik midden in een prachtige tuin de mini-voorstelling 'Eline Voelt Met Haar Hoofd' gespeeld.


Spelen en zingen

In vijfentwintig minuten heb ik een stuk van mijn verhaal over denken en in je hoofd zitten verteld. Dat heb ik gecombineerd met liedjes, eigen geschreven teksten op bestaande nummers. Een dag van te voren vond ik het enorm spannend, maar toen ik eenmaal bezig was vond ik het zo leuk! Hier word ik echt heel blij van en het smaakt naar meer, dus ik ga dit zeker nog een keer doen ;-).

P.S. Wil je meer beelden of video's zien van Gluren bij de Buren? Kijk dan even op Facebook en Instagram.


Ik wens je een heel fijne zomer. Geniet van de lange avonden, (hopelijk) het mooie weer en tot volgende maand!


Fijne dag!

Elinebottom of page